S A T U   S T R Ö M B E R G

Laulaja ja viulisti

Esittely


Häissä esiintyminen on aina suuri ilo ja kunnia! Yli kymmenen vuoden aikana olen pudonnut laskuista hääkeikkojen määrässä, mutta jokainen niistä on ollut mahtava ja omalaatuinen kokemuksensa. Ohjelmistooni kuuluu laaja valikoima niin klassista kuin kevyttä musiikkia. Esiinnyn usein laulaen ja itse pianolla säestän tai vaihtoehtoisesti viulua soittaen. Otan mielelläni vastaan ehdotuksia ja toiveita juuri teidän tilaisuuteenne sopivista kappaleista. Teen itse sovituksia, joten kannattaa rohkeasti ehdottaa omia toiveita.
Ohjelmisto laulaen


Tässä muutamia esimerkkejä häissä laulamistani kappaleista: Kohta hänen (Erin), Oikeesti (Finlanders), Mä olen tässä (Mikko Harju), Miten ja miksi (Toni Edelmann), Häävalssi (Stella), All of me (John Legend), Tahdon (Olli Helenius), Kaikki askeleet (Johanna Kurkela), Rakkauslaulu (Johanna Kurkela), Romanssi (Sua vain yli kaiken mä rakastan), Kaksi onnellista (Janne Raappana), Con te partiro (Andrea Bocelli), I will always love you, Armaan läheisyys (Toni Edelmann), When you tell the world you're mine (Victorian ja Danielin häälaulu), Ave Maria (Bach, Schubert tai Caccini), To make you feel my love (Adele), Speak softly, love (elokuvasta Kummisetä).
Ohjelmisto soittaen


Viululla olen soittanut niin häämarsseja (Pachelbelin Canon in D, Melartinin Prinsessa Ruusunen, Kuulan Häämarssi jne.) kuin muitakin hääparin toivekappaleita (esim. Myrskyluodon Maija, Nothing Else Matters, The Unforgiven, Eyes on me (Final Fantasy), Ave Maria, Romanssi). Hääjuhlissa olen soittanut ja laulanut niin tunnelmamusiikkia kuin häävalsseja muun muassa Sun särkyä anna mä en, Endless love, Kaksi puuta, Moon river, Can't help falling in love, Niin paljon kuuluu rakkauteen. Viulu tuo mukavasti tunnelmaa ulkovihkimiseen, johon pianoa ei saa mukaan. Tunnelmamusiikkiohjelmistosta löytyy myös paljon klassista kaikille tuttua musiikkia. Tunnelmamusiikkia vaikkapa ruokailun aikana olen soittanut pianolla mm. Photograph (Ed Sheeran), Skyfall (Adele), Say you won't let go (James Arthur), Chandelier(Sia), Una Mattina (elokuvasta Intouchables), With or without you (U2) ja viululla mm. Hands of Gold (Game of Thrones), Pirates of the Caribbean (elokuvan tunnusmusiikki), Can you feel the love tonight, Can't help falling in love, A Sky Full of Stars (Coldplay), Somewhere over the Rainbow. Listassa on vain muutamia poimintoja ohjelmistostani. Tilaisuutenne musiikki suunnitellaan aina yksilöllisesti. Olen mielelläni apunanne suunnittelussa ja otan teiltä vastaan toiveita esitettävistä kappaleista.

Y H T E Y S   E S I I N T Y JÄ Ä N
arrow&v

Kiitos viestistäsi! Esiintyjä vastaa sinulle mahdollisimman pian!