M I L L I E  J E A N

Esittely


Etsitkö bilebändiä, coverbändiä tai hääbändiä? Millie Jean on vuonna 2012 perustettu energinen ja ammattitaitoinen bilebändi Helsingistä.

Häät, pikkujoulut, firman bileet, kesäjuhlat tai syntymäpäivät - teemme tunnelmasta entistä vauhdikkaamman ja viihtyisämmän. Ohjelmistomme kattaa monipuolisesti musiikkia ikivihreistä klassikoista viime vuosien suomalaisiin ja kansainvälisiin pop- ja rock-hitteihin. Räätälöimme sinun tilaisuuteesi sopivan esityksen ja pidämme huolen siitä, että tanssilattia on täynnä valomerkkiin asti!

Yksityistilaisuuksien lisäksi olemme viihdyttäneet mm. Nesteen, Microsoftin, Finnairin, Patentti- ja rekisterihallituksen ja valtioneuvoston tilaisuuksissa. Teemme yhteistyötä Primo - Sibelius-Akatemian ohjelmapalvelun, Casanova Productionin ja Starpoint viihdepalveluiden kanssa.

Keikkailemme myös akustisesti pienemmällä kokoonpanolla. Kysy lisää, jos haet tilaisuuteesi kokonaista coverbändiä kompaktimpaa ratkaisua, tai lyhyempää musiikkiesitystä.
Kokoonpano


Nelli - Laulu Mikko - Kitara
Aleksi - Rummut
Kimmo - Basso
Ohjelmisto


Ohjelmistoomme kuuluu perinteisen häämusiikin ja ikivihreiden lisäksi erityisesti uudempaa poppia, rockia ja soulia. Katso kokonainen ohjelmistomme alta! Jos listalta näyttää puuttuvan joku tärkeä biisi, ota yhteyttä - todennäköisesti pystymme ottamaan sen haltuun tilaisuuteesi mennessä.
Lataa tästä

Y H T E Y S   B Ä N D I I N     
arrow&v

Chat avoinna

Ma - pe 10 - 21

La - su 10 - 18

Varsinais-Suomi, Salo