K R U U V A U S

Esittely


Hittibiisejä, ikivihreitä, veret seisauttavia sooloja, timanttista jyystöä, ylähuulihikeä! Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Kruuvaus! Kruuvaus tarjoaa ammattitaitoista ja luovaa musiikkipalvelua. Oli kyseessä sitten häät, yritysjuhlat, opiskelijabileet, syntymäpäivät, yökerhobileet, polttarit, karonkka, lastenjuhlat tai mitä tahansa, me hoidamme sen tyylikkäästi alusta loppuun järkkymättömällä ammattitaidolla. Kruuvauksen mukana matkaa aina myös PA-laitteisto sekä valot. Kruuvauksella on takanaan jo kiitettävä määrä kilometrejä ja satoja keikkoja, joten luomme varmasti tunnelman, jota muistellaan vielä vuosienkin päästä! Kruuvauksen kaikki jäsenet ovat koulutettuja musiikin alan ammattilaisia. Kysy rohkeasti tarjousta, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti. Kruuvaus järjestää elämäsi bileet!
Kokoonpano


Kruuvauksen lähtökohtana on laulu. Sen pohjalta voidaan koota mieleisesi kokonaisuus haluamaasi tilaisuuteen. Jos olet vailla herkkää tulkintaa, voidaan tilaisuuteesi annostella esimerkiksi piano ja laulu. Jos puolestasi kaipaat tiukkaa meininkiä, lanteet letkeiksi pistävää tunnelmaa ja kaikki tanssilattialle, voidaan kattaa tarjolle koko bändi! Bändimme mukautuu myös tilan mukaan aina duosta ja triosta 6 hengen bilebändiin saakka. Myös akustiset kokoonpanot onnistuu. Laulu ja piano: Tiina Laitinen Laulu: Emmi Aarnio-Metsänen Kitara: Joona Lehto / Jari Erma Basso: Jere Lehto Rummut: Vili Kallonen Kosketinsoittimet: Panu Korhonen
Ohjelmisto


Ohjelmistomme koostuu aina ikivihreistä tanssimusiikin helmistä nykypäivän kuumimpiin bilehitteihin. Hääpari pääsee itse vaikuttamaan ohjelmiston sisältöön valitsemalla biisilistaltamme suosikkibiisejä. Otamme myös listan ulkopuolisia toiveita vastaan. Biisilistamme pääset näkemään nettisivuilta www.kruuvaus.fi àmusiikki à kuuntele-osiosta.

Y H T E Y S   B Ä N D I I N     
arrow&v

Kiitos viestistäsi! Bändin yhteyshenkilö vastaa sinulle mahdollisimman pian!