cropped-elina-arlin-trio-8-of-16.jpg

H E M M A C O U S T I C   T R I O

Yhtye


Kokoonpanomme on laulu&kitara, piano ja lyömäsoittimet. Soundimme on halki illan akustinen (käytämme toki äänenvahvistusta), mutta meiltä onnistuu myös menevämpi musiikki. Olemme nappivalinta esimerkiksi silloin, kun haluatte sekä livemusiikkia että loppuillaksi DJn/soittolistamusiikkia, bilebändi tuntuu liian raskaalta vaihtoehdolta tai haluatte massasta erottuvan hääesiintyjän.

Elina Arlin - laulu, kitara

Henri Mäntylä - piano

Mikko Arlin - lyömäsoittimet
Ohjelmisto


Soitamme akustisia versioita tutuista hittibiiseistä pelimannihengessä, tunnelmallista loungemusiikkia esimerkiksi ruokailun taustalle sekä esiinnymme ohjelmanumerona vihkitilaisuudessa. Otamme tilaajan toiveet huomioon settilistoja tehdessämme sekä toteutamme 1-3 toivekappaletta. Häissä soitamme tilaajan toiveiden mukaisesti tyylikästä taustamusiikkia, perinteistä tanssimusiikkia, menevää hittimusiikkia eri vuosikymmeniltä sekä tunnelmallisia balladinumeroita.


Meillä on samalla porukalla myös yhtye Elina Arlin Trio, joka esiintyy lähinnä klubeilla ja konserteissa. Tältä porukalta löytyy konserttikokonaisuus ”Suomesta” (ks. YouTube Elina Arlin Trio), jonka ohjelmistoa soitamme myös toiveesta.


Olemme keikkaileet yli kymmenen vuoden ajan freelancereina, ja matkanvarrella kehittynyt pelisilmä, mukautumiskyky ja laaja ohjelmisto mahdollistavat sen, että muokkaamme tarvittaessa soittolistojamme lennosta. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän juhlien musiikkipuolesta ikimuistoinen! <3

Lataa ohjelmisto

KUUNTELE

a

Y H T E Y S   E S I I N T Y JÄ Ä N
arrow&amp;v

Kiitos viestistäsi! Esiintyjä vastaa sinulle mahdollisimman pian!