37_VP_0308.jpg

H I L M A P I I R I 

 

Esittely


Hilmapiiri on turkulaislähtöinen ammattimuusikoista koostuva nuorekas bilebändi. Bändiltä taittuu varmalla otteella niin perinteinen tanssimusiikki, kannat kattoon nostava bilemusiikki kuin kevyt taustajazzkin. Bändillä on paljon kokemusta mm. häistä ja muista yksityisjuhlista – laajan ohjelmiston avulla voimme räätälöidä juuri teidän tilaisuuteenne sopivan setin! Täysmiehityksen lisäksi teemme keikkaa myös karsitummalla kokoonpanolla, esimerkiksi duona.
Kokoonpano


Jokaisella keikalla nähdään solisti Hilma, kitaristi, basisti ja rumpali - lisävahvistusta saadaan tarvittaessa koskettimilla ja toisella kitaristilla! Hilma - laulu Janne - rummut Ella - basso Aimo - kitara
Ohjelmisto


Ohjelmistoomme kuuluu niin tanssimusiikin ikivihreitä helmiä kuin pitkä lista menevää bilemusiikkiakin. Soitetuimpia kappaleita ovat esimerkiksi 1972 (Anssi Kela), Diamonds (Rihanna), Get lucky (Daft Punk), Heilutaan (Tiktak), I will survive (Gloria Gaynor), Kylmii väreitä (Evelina), Lähtisitkö (Pave Maijanen), Onnelliset (Leevi & the Leavings), Oot mun kaikuluotain (Freeman), Paratiisi (Rauli “Badding” Somerjoki), Perfect (Ed Sheeran), The Best (Tina Turner), Tinakenkätyttö (Kaija Koo), Treasure (Bruno Mars), Tykkään susta niin että halkeen (Juha Tapio) ja Vadelmavene (Kasmir)

O T A  Y H T E Y T T Ä  B Ä N D I I N
arrow&v

Kalenteritoiminto vapaille päiville ei ole vielä käytössä.

Kiitos viestistäsi! Bändin yhteyshenkilö vastaa sinulle mahdollisimman pian!