6494-Edit.jpg

S E N S E

  • Instagram

Esittely


Hyvä musiikki, paremmat bileet! Olemme viisihenkinen pro-bilebändi Helsingista ja vahvuutemme on kaksi laulusolistia, monipuolinen ohjelmisto ja satojen keikkojen myötä yhteen hiotunut bändisoitto. Jälkeemme jää väsyneitä jalkoja, rentoutuneita mieliä ja tyytyväisiä tilaajia.
Kokoonpano


Yhtyeemme koostuu Suomen eturivin freelancermuusikoista: Elina Arlin - laulu Lauri Salokoski - laulu&basso JP Linna - kitara Tommi Karhusaari - koskettimet & taustalaulu Mikko Arlin - rummut Sairastumisien takia ei keikkaa peruta, vaan meillä on ammattitaitoinen tuurausmiehistö jokaiselle instrumentille.
Ohjelmisto


Meillä on ohjelmistossamme monta sataa kappaletta, ja jos tarkempia toiveita ei tule soitamme ”jokaiselle jotain”-periaatteella. Emme yleensä tee valmiiksi settilistoja, vaan muokkaamme lennosta kappalevalintoja sen mukaan mikä uppoaa yleisöön. Toteutamme aina 1-3 toivekappaletta. Tilaajat saavat toivekappaleiden lisäksi kertoa mieltymyksiään tyylisuunnista ja toivebändeistä, ja toteutamme näitä mahdollisuuksien mukaan. Ohessa soitetuimmat 100 kappaletta.

Lataa tästä

Y H T E Y S   B Ä N D I I N     
arrow&v

Kiitos viestistäsi! Bändin yhteyshenkilö vastaa sinulle mahdollisimman pian!