R E S T

Yhtye


Rest on bilebändi, joka kannattaa tilata viihdyttämään silloin kun kaipaatte bändiltä jotain tavallisesta bilebändistä poikkeavaa. Restin raikas soundi juontuu bändin instrumentaatiosta – lähes kaikki soittimet ovat akustisia ja kappaleet on sovitettu sen mukaisesti maustettuna ripauksella folkia.
Groovea ja hyvää meininkiä ei puutu; Rest saa taatusti juhlaväen tanssimaan ja hymyn huulille! Bändimme sopii loistavasti niin pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin kuin suuremmillekin juhlalavoille bändin oman äänentoiston kanssa.
Kokoonpano


Salla – laulu, haitari Topi – laulu, akustinen kitara, perkussiot Reetta – viulu, mandoliini, laulu Eero – basso, matkalaukku, virveli, laulu Bändimme kotipaikkakunnat ovat Helsinki ja Jyväskylä ja keikkailemme laajasti eteläisestä Suomesta Keski- Suomen leveyksille asti.
Ohjelmisto


Restin ohjelmistoon kuuluu sekä perinteistä tanssimusiikkia häävalsseineen että tanssittavia, herkkiä ja rakkaudentäyteisiä hittejä usealta vuosikymmeneltä. Esimerkkejä ohjelmistosta: Hurma – Tahdon, Katri Helena – Kun kellohame heilahtaa, Vili Mustalampi – Mä olen sun kokonaan, Reino Nordin – Antaudun, Pave Maijanen – Lähtisitkö, Johanna Kurkela – Muita enemmän, Elvis Presley – Blue Suede Shoes, Avicii – Wake me up Kasmir - Vadelmavene

Y H T E Y S   B Ä N D I I N     
arrow&v

Kiitos viestistäsi! Bändin yhteyshenkilö vastaa sinulle mahdollisimman pian!