DuoStrîm_JuliaRahikka (9 of 17).jpg

D U O   S T R Ö M

Yhtye


Olemme dynaaminen duo joka soittaa ja soveltaa musiikkia teidän toivomustenne mukaan. Duo Ström sopii erityisesti vihkitilaisuuteen, mutta esiintyy mielellään myös itse hääjuhlassa. Palvelemme teitä suomeksi, på svenska or in English!
Kokoonpano


Emma Strömbäck on Duo Ström:in sellisti ja taustalaulaja, jolla on taustaa
sekä klassisen että rytmimusiikin puolelta. Hän aloitti muusikon opinnot AMK
Novialla syksyllä 2018, klassinen sello pääinstrumenttina. Hän soittaa Duo
Ström:in lisäksi myös muun muassa Rickard Eklund yhtyeen kanssa.
Emmalla on kokemusta sekä live esityksistä että nauhoituksista.
Matilda Wikström on Duo Ström:in pianisti ja laulaja, jolla on taustaa sekäklassisen että pop/jazz-musiikin puolelta. Hän valmistui musiikkipedagogiksi AMKNoviasta keväällä 2018, rytmipiano pääinstrumenttina ja on aloittanut syksyllä2019 Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen maisterin opinnot. Hän soittaa Duo Ström:in lisäksi myös eri bändikokoonpanoissa.
Ohjelmisto


Esimerkkejä esitetyistä biiseistä: Sello, piano A Thousand Years - Christina Perri Akselin ja Elinan häävalssi - Tapani Kansa A Whole New World - Aladdin Jo tuuli halki laaksojen May It Be - Enya In Dreams - Taru sormusten herrasta Laulu, sello, piano Can’t Help Falling In Love - Elvis Presley I Get To Love You - Ruelle For All Time - Michael Jackson Halo - Beyonce (Ane Brunin versiossa) Thinking Out Loud - Ed Sheeran

Y H T E Y S   E S I I N T Y J Ä Ä N
arrow&v

Kiitos viestistäsi! Kokoonpanon yhteyshenkilö vastaa sinulle mahdollisimman pian!